در چند روز گذشته توپخانه مایکروسافت به شکل گسترده ای مواضع سونی را هدف قرار داده است. دیروز در نمایشگاه gamescom مایکروسافت اعلام کرد٬ که این نسخه از بازی Tomb Raider به صورت انحصاری برای ایکس باکس عرضه خواهد شد.
البته این به آن معنا نیست که نسخه های دیگر تامب رایدر برای پلی استیشن ۴ عرضه نخواهند شد. بلکه تنها این عنوان جدید به صورت انحصاری عرضه خواهد شد.
همون طور که قبلتر گفته شده بود٬ نقدینگی بالای مایکروسافت ٬ هر شرکتی را تهدید می کنه. خصوصا در دنیای بازی که میشه با پرداخت پول بازی ها را انحصاری کرد.
حالا باید ببینیم واکنش سونی به این خبر چیست؟ آيا فقط به ساخت بازی های انصاری تویط استودیو های خودش اکتفا خواهد کرد. یا عناوین استودیو های دیگر را نیز تصاحب خواهد کرد.
البته طبق گفته کارشناسان احتمالا قرار داد مایکروسافت به صورت زمانی است. یعنی احتمالا شرکت سازنده بعد از گذشت یکسال خواهد توانست این بازی را برای رایانه های شخصی و پلی استیشن عرضه نماید. شما چه فکر می کنید؟
با سلام.ببخشید میخواستم بدونم این بازی برای xbox 360 و xbox one فقط عرضه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟