قصد دارم به تدریج هر ده روز یکبار نوشته ای پیرامون بازی های انحصاری ایکس باکس وان منتشر کنم.
بازی که امروز قصد صحبت درباره ان رو دارم بازی Project Spark هست. در ابتدا قبل از اینکه از خودم این بازی رو تجربه کنم فکر می کردم که این بازی به اندازه بازی Little Big Planet خوب باشه. اما بعد از تجربه بازی متوجه شدم که روند خلاقیت در این بازی بسیار حرفه ای تر از رقیبش هست.
بازی پروجکت اسپارک به تخیلات جان می دهد. .یک بازی با محیط باز وopen world از
نوع جعبه شنی است. که به همه این امکان را می دهد که هر چه را تصور می کنند بسازند . با آن بازی کنند و آن را با دیگران به اشتراک بگذارند.
این یک راه قدرتمند اما ساده برای بازی کردن در دنیا و داستان های خودتان است.وقتی که اماده شدید می توانید خودتان یک بازی ساز شوید.
Project sparkبا موتور قدرتمند خود امکان شکل دادن و رنگ آمیزی محیط دلخواه شما را فرآهم می سازد. به جای اینکه شما را درگیر زبان های برنامه نویسی متنی کند. از یک سیستم بصری برای ایجاد فرصت بازی استفاده می نماید.
پروجکت اسپارک به خلاقیت جان تازه ای بخشیده و فرصت های بی پایان بازی کردن را نصیب شما می کند.
سازنده: Team Dakota
تاریخ نشر: مهر ۹۳
دستت درد نکنه که سایتو ول نکردی مطمئن باش ایکسباکس وان هم کلی طرفدار داره
قربانت
دوست عزیز این نسخه قابل دانلودی که تو ایکس باکس لایو هست کاملله؟؟
سلام. بله کامله.