در این صفحه قصد داریم تا اطلاعات مفیدی درباره بازی Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands به علاقه مندان ارائه دهیم. اگر شما از آن دسته از گیمر هایی هستید که تازه با این بازی آشنا شده اید و یا هنوز از ویژگی های این بازی و جزییات آن آگاه نشده اید، این اطلاعات میتوانند شما را در آغاز این بازی خرق العاده بسیار کمک کنند.

این موارد در واقع نکات با اهمیت در این بازی هستند که برای گیمرهایی که چه به صورت فردی و یا گروهی به این بازی میپردازند مفید فایده خواهند بود. البته گرچه بعضی از این موارد برای دسته ای از گیمرهای حرفه ای، اطلاعات پایه ای هستند و به هر حال سعی بر این بود که تمامی موارد مورد نظر قرار بگیرند.

کارهایی که اول باید انجام داد

وقتی که شما شروع به بازی میکنید، یک سری از امور اولیه را میبایست هر چه سریع تر انجام دهید:

از TACMAP جهت کنترل موقعیت خود استفاده کنید.

وقتی که شما در ابتدا یک شخصیت را میسازید و وارد بازی میشوید، TACMAP میتونه به شما کمک کنه تا منطقه بولیوی را کنترل کرده و در آن گذری داشته باشید. سپس وقتی که با گذار خود اطلاعات جدیدی را دریافتید، آیکون های جدیدی هم برای شما در TACMAP نمایان خواهد شد که هر کدام از آنها میتوانند در نوع خود جالب توجه باشند. البته یک سری نواحی هم هستند که در ابتدا غیر قابل درسترسی هستند که در نسخه نهایی بازی منتشر و در دسترس خواهند بود.

تنظیم تجهزیات پیش از شروع عملیات

به یاد داشته باشید که همیشه قبل از انجام یک ماموریت به درستی تجهیز شده باشید. برای هر ماموریت فردی و یا گروهی ممکن است که نیاز به یک سری اسلحه های خاص باشد و لذا باید به این مهم توجه لازم صورت گیرد. به طور مثال وقتی که شما به صورت فردی بازی میکنید باید مجهز به اسلحه های دوربرد چراغ دار یا انواع اسنایپر ها باشید که به شما این توانایی را میدهد که در خفا و به صورت پنهانی به دشمن حمله ور شوید. همچنین سطح سختی بازی هم خود بر حساسیت انتخاب شما در نوع تجهیزاتتان حائز اهمیت میباشد.

تمامی منابع مورد نظر را نشانه گذاری کنید

زمانیی که شما در منطقه دشمن هستید همیشه نیم نگاهی هم به منابع دشمن شامل سوخت، غذا، تجهیزات پزشکی و ارتباطی داشته باشید که میتوانند در حین عملیات ها برای شما بسیار مفید باشند. نشانه گذاری این منابع میتوانند به شما کمک کنند تا در لیست مهارت های بازی، موارد جدیدی را برای خود فعال کنید.

ارتقا سطح مهارت های خود

با اتمام هر ماموریت شما میتوانید سطح مهارت های و توانایی های خود را ارتقا دهید. برای این مهم شما میبایست امتیاز های بیشتری را در هر ماموریت بدست آورده و از طریق قسمت منوی مهارت ها، سطح آنها را ارتقا بخشید. همچنین علاوه بر امتیازاتی که از طریق اتمام ماموریت ها بدست می آورید میتوانید با گشت و گذار خود یک سری امتیازات اضافه را نیز کشف و جمع آوری کنید. به علاوه اینکه شما میتوانید مهارت های EPIC  را فعال کنید که به شما این امکان را میدهند که یک نوع مهارت خاص را در یک ماموریت فعال تر و قوی تر کنید.

البته شایان ذکر است که پیش نیاز فعال کردن این مهارت شما باید در سطح مینیمم شخصیتی بوده و حداقل یک امتیاز از مهارت های هر ردیف مهارتی را کسب کرده باشید.

فعال سازی امتیازات رالی 

امتیازات رالی به شما این توانایی را میدهد که با سرعت از مکانی به مکان دیگر سفر کرده  و در زمان صرفه جویی کنید. البته این قالبیت تنها در صورتی قابل استفاده است که شما در حین مقابله با دشمن نبوده و در محدوده امتیازات رالی باشید. این محدوده ها با رنگ سفید در tacmap شما مشخص شده اند.  البته با تکمیل کردن بیشتر ماموریت ها، امتیازات رالی بیشتری هم در اختیار شما قرار خواهد گرفت. به یاد داشته باشید که در حین مسافرت های سریع خود توسط دشمنان دیده نشوید چرا سرعت خود را از دست خواهید داد.

جمع آوری تجهیزات

گاهی اوقات شما در جریان بازی تجهیزاتی شامل سلاح و مدارکی را پیدا میکنید که در ارتقا سطح شخصیت شما بسیار حائز اهمیت هستند. با یاد داشته باشید که در حین انجام ماموریت ها زمان را به گونه ای مدیریت کنید تا در زمان مناسبی این تجهیزات را جمع آوری کنید. از طریق این لینک میتوانید اطلاعات بیشتری در این باره بدست آورید.

تکمیل ماموریت های اصلی جریان بازی

با کامل کردن ماموریت های Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands، ماموریت های بیشتری باز میشوند و در نتیجه XP بیشتری برای ارتقا شخصیت خود بدست خواهید آورد. این ماموریت ها همان هسته اصلی جریان بازی هستند که داستان بازی را روایت میکنند. البته باز شدن بعضی ماموریت ها نیازمند بدست آوردن intel یا اطلاعاتی از افراد نظامی و غیر نظامی میباشند. زمانی که شما یک ماموریت را به اتمام میرسانید، این اطلاعات و مدارک در tacmap شما نمایان و مشخص میشود.

انجام ماموریت های ساده اولیه 

شما مجبور نیستید که همه ماموریت ها را به یک باره شروع و به پایان برسانید. در واقع شما قادر هستید که در بولوی از گشت و گذار خود لذت برده و در کنار هم در صورت تمایل ماموریت ها را به انجام رساند. ولی این نکته هم در نظر داشته باشید که انجام بعضی از ماموریت ها به شما این امکان را میدهد که در حین فعال شدن نواحی جدید، مهارت های جدیدی را نیز به قابلیت های خود اضافه کنید که بسیار جذاب و کاربردی هستند.

12 Comments
  1. محمد 3 سال ago

    چه جوري آفلاين آدم عرض كنم

  2. جواد 3 سال ago

    من بعد از اتمام قسمت اول بازی یعنی کشتن یوری و پولیتو دیگه هیچ ماموریتی تو نقشه برام باز نمیشه لطفا راهنمایی کنید با pc بازی میکنم

    • farhad 3 سال ago

      سلام جواد عزیز تو باید وارد یه منطقه ی دیگه بشی بعد ماموریت های دیگه هم میاد

  3. Mani Sepehri 2 سال ago

    چجوری ادم رو ادیت کنم

    • امير 1 سال ago

      من اولش برام سوال بود
      بايد همون جايي كه نقشه هم هست بري بخش skills و دكمه مثلثو بزني

  4. سهیل 2 سال ago

    من همه رو کشتم و تفنگ هاشون رو هم برداشتم اما دو تا تفنگ هست که باید دو نفر رو بکشم تا برشون دارم اما نمی دونم باید چه کسی رو و کجا بکشم

  5. Milad 2 سال ago

    سلام ، بازی رو چطوری باید سیو کرد ، من ps4 دارم نمیدونم چطوری سیوش کنم ، کلی مرحله رو پیش بردم اما نمیدونم چطور سیوش کنم ، لطفا راهنمایی کنید

  6. محمد 2 سال ago

    سلام
    تو قسمت اون آدم بنفش ها که چهار تا خط میاد و به ترتیب آدما میان و باید بکشیشون از آخرش دوتا هلیکوپتر نظامی میاد که اصلا نمیشه زدشون!!! اون دوتا رو چجوری باید زد
    ممنونم

  7. مرتضی 2 سال ago

    سلام دوستان
    یه بخشی از بازی هست به اسم outpost با رنگ مشکی نشون داده شده و تقریبا شکل صلیب هست.کسی میدونه چه کاری باید انجام داد در این بخش؟؟
    ممنون میشم پاسخ بدید

    • محمد 2 سال ago

      منم تو همین مرحله گیر کردم
      یه ادمی هست که باید اون رو دستگیر کنی و بعد از اون بالای بازی مینویسه که باید ازش بازجویی کنی در santa blanca ولی وقتی که به اونجا یعنی همون بخش out postمیری یکم نا مشخصه و معلوم نیست باید چیکار کنی اگه کسی رد کرده ممنون میشم بگه چطوری؟

  8. Mohamd 1 سال ago

    سلام چه جوری لباس آدمو عوض کنم

  9. بهنام 7 ماه ago

    سلام من بازی گاست ریکن 2 روبازی میکنم یا هون ادوانسد فایتر.تویه مرحله گیر کردم همرو کشتم یه علامت داره نوشته بلک هاوک نمیدونم چیکارباید کرد

یک نظر بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

کلیه حقوق محفوظ است

ورود به اکانت

مشخصات خود را فراموش کرده اید؟