گیمرز آکادمی  Gamers Academy | با قسمت دوم آموزش بازی Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands همراه شما هستم.

معمولا ماموریت های اولیه ای که شما در Itacua پیدا میکنید بسیار آسان هستند که این امکان را به شما میدهند تا مهارت های ابتدایی را فرا بگیرید. در هیمن حین، مقدار زیادی Xp بدست می آورید و به سرعت شخصیت خود را ارتقا میدهید که شما را در جریان بازی بسیار کمک میکند.

چیز هایی که Wildlands به شما نمیگه

توجه به منابع موجود

هر زمانی که شما با شئ ای درجشان مواجه شدید، بدانید که اینها یک سری منابع هستند که شما را در ارتقای سطح شخصیت بازی کمک خواهند کرد. به طور کلی چهار نوع از منابع در بازی موجود است: غذا، تجهیزات پزشکی، سوخت و تجهیزات نظامی. در هر ماموریت یک نوع از این منابع موجود و در دسترس میباشد. همچنین منابع مازادی هم موجود است که در سطح شهرها قرار دارند و پیدا کردن آنها مستلزم دنبال کردن آنها در ساختمان های مختلف است.

رانندگی به صرفه در سطح کشور بولوی

به یاد داشته باشید که سطح شهر ها دارای مسیرهای مختلف با شرایط گوناگون است. در نتیجه بهتر است که مسیر های مسطح تر را برای رانندگی خود انتخاب کنید تا هم زمان جابه جایی خود را کوتاه تر کنید و هم رانندگی راحت تری داشته باشید. گرچه که ماشین هایی هستند که در شرایط بد هم قادر به جابه جایی راحت هستند و منطقی تر است که همیشه از مسیر های هموار استفاده شود چرا که ممکن خودروی شما در طول مسافتتان واژگون شود،  به دره ها سقوط کند و یا در موقعی حتی قادر به حرکت نباشد.

خودروی مناسبی را برای ماموریت ها اتخاب کنید

شما در طول ماموریت ها به خودروهایی با قابلیت های مختلفی نیازمندید. گاهی نیاز به یک خودروی سریع و گاهی هم شاید نیازمند به استفاده از یک موتورسیکلت باشید. خوشبختانه در این باره شما گزینه های مختلفی از وسایل نقلیه خواهی داشت تا متناسب با شرایط از انواع خودرو، موتور سیکلت، تریلی و حتی هلیکوپترها استفاده کنید.

جابه جایی سریع و تغیر مکان گیمر ها

زمانی که شما در حال بازی به صورت جمعی هستید میتوانید مکان خود را با آنها تغییر دهید. در نتیجه اگر گیمری قادر به استفاده از امتیاز رالی سریع یا جابه جایی سریع با خودرویش نیست و این امکان برای یکی از هم تیمی هایش مهیاست، میتواند جای خود را با او عوض کرده و از این امکان استفاده کند. البته این قابلیت تنها در جریان بازی های آنلاین وجود دارد نه در شرایطی که چند نفر به صورت شبکی ای با یکدیگر به صورت گروهی بازی میکنند.

رد کردن ماوریت های اصلی در بازی آنلاین

اگر در شرایط بازی آنلاین، یکی از کاربران یک گروه یک ماموریت خاص را گذرانده باشد، سایر گیمر ها میتوانند آن ماموریت را رد کرده و از آن گذر کنند. این امتیاز برای گیمر ها بسیار مفید خواهد بود تا هر چه زود تر بازی را به جلو ببرند و امتیازات اتمام مراحل را بدست آوردند.

کارت های امتیازی بوستر برای داشتن XP های بیشتر

همانطور که گفته شد وقتی که یک ماموریت به اتمام میرسد، شما به میزانی امتیاز XP بدست می آوردید برای ارتقای شخصیت و در نهایت مهارت های خود را افزایش میدهید. یک سری امتیازات XP اضافه هم در یک سری بوستر ها و یا کارت های امتیاز موجود است که میتوانید از طریق فروشگاه های معتبر خریداری کنید و به سرعت سطح مهارت های خود را بالا برده و از زمان بهترین استفاده را داشته باشید.

۹ Comments
  1. مجید 50 سال ago

    سلام
    من میخوام ps4بخرم میخواستم بدونم کدوم ریجن بهتره .ممنون میشم بهم بگید

  2. محمد 50 سال ago

    چه جوری یارم را در آفلاین تغییر دهم

  3. davood 50 سال ago

    چطور میشه در افلاین بازی کس دیگه ای رانندگی کنه

  4. جواد 50 سال ago

    اقا من بعد از تموم کردن زمین اول یعنی یوری و پولیتو زمین دیگه ای برام باز نمیشه اگه میشه یک راح حل بم بگین با تشکر از سایت خوبتون

    • میثم 50 سال ago

      سلام ماموریت های که هستش تو نقشه رو انجام بده و عملیات های که به شکل این هستش رو هم. ! برو

    • meysam 50 سال ago

      سلام ماموریت های که هستش تو نقشه رو انجام بده و عملیات های که به شکل این هستش رو هم. ! برو

  5. میلاد 50 سال ago

    اقا بعد از مرحله ی اول چه خاکی به سرم بریزم
    اون شخصیتی که کلاه سرشه قفله باز نمیشه ولی رفتم به یه منطقه دیگه مراحلش باز شد ولی تصویری نداره فقط اسمشون هست
    راهنماییم کنین

  6. باقرپور 50 سال ago

    سلام
    منطقه itacua یه کاپیتانو باید بگیرم و باز جوییش کنم کپچرش میکنم ولی چجوری باز جوییش کنم؟!جایی تو نقشه نیست!!!

یک نظر بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

کلیه حقوق محفوظ است

ورود به اکانت

مشخصات خود را فراموش کرده اید؟